Romslige Råholt

Med bare en halvtimes togtur til Oslo, fem minutter til Gardermoen, fantastiske friluftsområder, flotte skoler og barnehager og ellers alt du trenger av servicetilbud, er det ikke rart at stadig flere velger å flytte til Råholt.

Turterreng for alle

Turterrenget rundt Råholt har noe for alle. Enten du liker å gå milevis på ski i stille skoger eller tusle på myke mosestier med en liten hånd i din, finner du det rett i nærheten. Setter du deg på sykkelen, er idylliske Andelva og Hurdalssjøen ikke mer enn ti minutter unna, med muligheter for både båtliv og bading.

Mye å finne på

Det er ikke vanskelig å finne på noe å gjøre i Råholt. På Eidsvoll stadion er det både kunstgress og femmerbaner, i Råholthallen (som også huser Råholt Bad) er det alltid full fart, og er du av den kule typen, finner du en skatepark bare et par «ollier» unna Perrongen. Er du ikke av den sportslige typen, kan du engasjere deg i ulike frivillige organisasjoner eller bare ta deg en tur på kafé. Valget er ditt.

Uten mat og drikke …

Råholt kan skilte med en rekke spisesteder som tilbyr alt fra eksotisk mat fra fjerne himmelstrøk til mer tradisjonell norsk mat. Junkfood-entusiaster vil finne mye å glede seg over på både Jafs og New Kebabish, mens Munter Sport & Gastro Bar er et perfekt sted å samles i helgen. Tips: Legg søndagsturen til hyggelige Kafé Standpunkt ca. to og en halv kilometer unna Perrongen. Der spiser du blant annet kjempegode vafler og har utsikt til Eidsvollsbygningen og Andelva.

Råholt har gode shoppingmuligheter med et bredt utvalg butikker. Like rundt hjørnet for Perrongen har du både Plantasjen og Power, noe som er praktisk når du skal finne deg til rette i den nye leiligheten din. Når det gjelder daglige innkjøp, er det gåavstand til både Spar, Rema 1000 og Europris. Amfi Eidsvoll, med over femti butikker og serveringssteder, ligger rett nedi gaten – og det samme gjør skomaker, brudebutikk og dekksenter, bare for å nevne noen av de andre butikkene i nærheten.

Meld din interesse!