Om prosjektet

Fra den felles takterrassen på toppen til det trivelige tunet på bakken har vi lagt vekt på at folk skal ha det godt i Perrongen. Mellom takterrassen og tunet finner du moderne leiligheter i ulike størrelser og utførelser, der du garantert vil finne en du liker.

Stasjonsløkka har vært en suksess med de to byggene Konduktøren og Lokføreren. Perrongen vil videreføre de gode kvalitetene gunstig beliggenhet og gode solforhold fra de to første byggetrinnene. Perrongen har leiligheter tilpasset ulike livsløp, men uansett hvilken du velger, kan du se frem til en bolig med mye lys og energi, egen uteplass og moderne standard. Du vil også ha tilgang på den flotte felles takterrassen, der du kan nyte solen fra morgen til kveld.

Perrongen er et bygg med en stilren fasade av teglstein, der balkonger og skillevegger skaper variasjon og gir god innbyrdes avskjerming. I prosjekteringen har vi også lagt vekt på å bruke miljøvennlige og bærekraftige materialer, og bruken av elementer i glass, tre og betong gir sammen med teglsteinen et spennende og moderne uttrykk.

Flotte fellesområder

Et hjem er ikke bare det som befinner seg innenfor leilighetens fire vegger. Det er også en del av et nabolag der både unge og voksne skal trives og ha det fint sammen.

Når du kommer hjem fra en lang dag på jobben eller skolen, eller kanskje etter en tur i skogen, er det godt at det er hyggelig der du bor. Derfor møter du et trivelig tun med trær og beplantning når du kommer hjem til Perrongen. Her er det både sittegrupper, benker, lekeplass og til og med treningsapparater, perfekt for litt kvalitetstid alene eller sammen med andre.

En annen kvalitet du garantert kommer til å sette pris på med Perrongen, er den felles takterrassen. Her kan du nyte morgenkaffen med fuglene som selskap eller ta med deg venner for en hyggelig sammenkomst en varm sommerkveld. Dette blir rett og slett en liten oase der du kan nyte sola fra den står opp over skogene i øst, til den går ned bak fjellene i vest.

Meld din interesse!