Leilighetene

Selv om Perrongen både har en felles takterrasse og et trivelig tun på bakkeplan, skal du tross alt tilbringe mesteparten av tiden i leiligheten din. Dette har vi tenkt på når vi har utviklet Perrongen.

Uansett hvilken leilighetstype du velger, har vårt mål vært at du trives og har det komfortabelt, enten det er en varm sommerkveld eller en bister vinterdag. Derfor er det blant annet gulvbåren varme i alle rom, ekte parkett på gulvene og fliser på badet. Alle leilighetene har egen balkong eller uteplass og store vindusflater som slipper inn mye lys og energi. Kjøkkeninnredning, baderomsmøbler, armaturer og dører kommer alle fra anerkjente kvalitetsleverandører. Sammen med gjennomtenkt bruk av downlights og moderne tekniske løsninger gir dette et solid og behagelig inntrykk fra du setter foten innenfor døren.

Farger
Leilighetene fra 1. til 5. etasje blir levert med standard klassisk hvitfarge på vegger og tak. Og leilighetene i 6. og 7. etasje blir levert i en behagelig gråtone på vegger i hele leiligheten med unntak av hovedsoverommet. Her blir rommet malt i en moderne plommefarge. Takene blir malt i klassisk hvitfarge.

Gulv
Alle leilighetene vil bli levert med behagelige tregulv som gir en lun hygge inne. Parkettgulv i eik er behagelig å gå på og lett å holde rent og fint. Alle rom bortsett fra bad leveres med 3-stavs hvitpigmentert eikeparkett som standard fra 1. til 5. etasje. I leilighetene som ligger i 6. og 7. etasje vil du som boligkjøper få en hvitpigmentert 1-stavs eikeparkett som standard. Lister tilpasses type parkett i overgang mellom gulv og vegg.

Alle leiligheter leveres med gulvvarme fra fjernvarmeanlegg i alle rom.

 

Kjøkken
Kjøkkenet, «hjertet» i boligen – rommet hvor vi tilbringer mest tid. Her lages alt fra matpakker, hverdagsmiddager til festmåltider. Og det er klart at dette rommet har all grunn til å få litt ekstra oppmerksomhet, slik at du føler deg komfortabel i det rommet familien bruker aller mest tid. Vi har delt leveransen i to standarder; I korte trekk leveres 2-, 3- og 4-roms leiligheter fra 1. til 5. etasje med standard på kjøkkenet i hvit utforming fra anerkjent leverandør. I 6. og 7. etasje leveres leilighetene med standard på kjøkkenet i grå og mørk brun med trestruktur fra anerkjent leverandør.  Vi vet at hvitevarer er noe av nøkkelen til det «perfekte» måltid for noen.

Bad
Et lunt og deilig sted hvor du virkelig har anledning til egentid og avslapning. Badene vil få fliser på gulv og vegger i behagelige gråtoner, innfelte downlights og lekkert interiør. Hovedsakelig leveres prefabrikkerte baderomskabiner, men utbygger forbeholder seg retten til å bruke plassbygde bad dersom dette viser seg hensiktsmessig.

El-bilpunkt
Det er tatt høyde for at 20 av 28 garasjeplasser kan få lagt opp el-bil lader. Selger tar sikte på å inngå en avtale med en leverandør som leverer infrastruktur til ladeanlegget samt står for betalingsordning. Det legges opp til en engangssum for etableringen samt et månedsabonnement. Månedsprisen beregnes ut ifra biltype, ca. kjørelengde samt lademønster. Avtalen overleveres sameie etter overtakelsen. Endelig løsning/type er ikke fastsatt. Utbygger forbeholder seg retten til å inngå langsiktige avtaler på vegne av sameie. Kontakt megler for ytterligere informasjon.

Meld din interesse!